Win een reis naar het WK voetbal 2014 in Brazilië

by admin on 3 augustus 2013

wk-voetbal-2014-unibetHet WK voetbal in Brazilië lijkt nog ver weg, maar het is nu al mogelijk om er een reis naar toe te winnen met sport wedden bij Unibet. Er is namelijk een leuke wedstrijd georganiseerd onder de noemer van Road to Rio, waarbij iedereen in aanmerking kan komen om een geweldige reis naar het WK in Brazilië te winnen en de winnaar mag natuurlijk iemand meenemen. Naast de reis inclusief overnachtingen wordt er ook nog eens zakgeld meegegeven aan de winnaars van de Road to Rio competitie en krijgt de winnaar ook nog eens toegang tot de finale van het WK 2014 in Brazilië. Niet iedereen kan deze reis winnen, maar om de competitie aantrekkelijk te maken worden er elke week ook nog andere prijzen uitgedeeld.

Road to Rio competitie

Sport wedden staat natuurlijk centraal tijdens de Road to Rio competitie en de drempel om weddenschappen af te sluiten is bijzonder laag. Iedereen met een account bij Unibet kan sport wedden voor een bedrag van minimaal 1 euro om mee te doen aan de Road to Rio competitie. De weddenschappen kunnen niet op alle sportwedstrijden worden afgesloten om mee te doen, maar alleen op voetbalwedstrijden. De wedstrijden in de Eredivisie gaan weer van start. Dat is meteen een unieke gelegenheid om te gaan sport wedden en om kans te maken op het winnen van een reis naar Brazilië. Spelers kunnen op elke willekeurige voetbalwedstrijden een weddenschap afsluiten om aan de competitie mee te doen. Aanmelden voor de Road to Rio competitie kan door van de opt-in optie gebruik te maken, zodat Unibet op de hoogte wordt gesteld van je deelname.

Elke week sport wedden op voetbal

De Road to Rio competitie duurt in totaal vier weken en alle deelnemers mogen zoveel weddenschappen op voetbalwedstrijden afsluiten als gewenst. Voor het bepalen van de positie op de ranglijst van de competitie wordt er gebruik gemaakt van een speciale formule die vermeld staat op de promotiepagina. De meest succesvolle weddenschap in een week wordt daarvoor als uitgangspunt genomen voor de wekelijkse ranglijst. De eerste week is begonnen op 29 juli en de laatste week van deze unieke competitie vangt aan op 19 augustus. Elke week wordt er prijzengeld uitgedeeld van in totaal 1.000 euro, maar de absolute winnaar van deze sport wedden competitie kan natuurlijk rekenen op een volledig verzorgde reis naar Brazilië in 2014 met vier overnachtingen en zakgeld. Overigens is er nog een leuke sport wedden promotie gaande en die is nog interessant voor degene die ook een weddenschap heeft afgesloten op de wedstrijd van de Johan Cruiff schaal. Degene die dat heeft gedaan en komend weekend een weddenschap afsluit voor het sport wedden op een van de wedstrijden in de Eredivisie van minimaal 10 euro heeft de mogelijkheid om een iPad te winnen. Het wedden op sport bij Unibet biedt dan ook fantastische opties om niet alleen geld, maar ook een andere bijzondere prijs te winnen. Profiteer dus van alle promoties.

No related posts.

Previous post:

Next post: