Win een reis naar het WK voetbal in Brazilië door sportweddenschappen

by admin on 21 juni 2013

Wedden op sport biedt allerlei kansen om geld te verdienen, maar regelmatig biedt het afsluiten van weddenschappen op sportwedstrijden ook nog kans op andere prijzen. Zo heeft Unibet op dit moment een promotie lopen, waarbij de deelnemers een reis kunnen winnen naar Brazilië. Dat is niet zomaar een reis, maar een reis die leidt naar het WK voetbal dat in 2014 in Brazilië wordt gehouden. Momenteel wordt de Confederations Cup in Brazilië en gedurende dit toernooi wordt de mogelijkheid geboden om een trip voor twee personen te winnen naar het WK in Brazilië.

De trip naar het WK kan met het sport wedden tijdens de Confederations Cup maar door één persoon gewonnen worden, die uiteraard iemand mee mag nemen. Unibet heeft echter nog veel meer prijzen klaarliggen, zodat het altijd de moeite waard is om mee te doen. Zo maken de deelnemers onder meer kans op het winnen van cash geld, maar ook op het winnen van een iPad 3 of een PS3. In totaal worden vijftig deelnemers aan deze promotie verblijd met een prijs.

Hoe winnen

Wie kans wil maken op het winnen van een reis naar het WK voetbal in Brazilië of een van de andere prijzen wil winnen, zal zich eerst voor de promotie moeten aanmelden door de gebruikersnaam in te voeren op de promotiepagina. Daarna kunnen er weddenschappen worden afgesloten op de wedstrijden die tijdens de Confederations Cup worden gespeeld. Iedereen heeft tot en met zondag 30 juni de mogelijkheid om mee te doen aan de promotie, maar wie er eerder mee begint en vaker weddenschappen afsluit, zal natuurlijk meer kans maken op het winnen van een van de prijzen of misschien zelfs wel de hoofdprijs binnenslepen. Het is de bedoeling om punten te verzamelen en die kunnen gewonnen worden door weddenschappen af te sluiten en deze weddenschappen te winnen. Naarmate de finalewedstrijden dichterbij komen, kunnen er meer punten worden gewonnen per afgesloten weddenschap.

Competition Stage Multiplier

De eerste week van de promotie die nu gaande is, levert geen vermenigvuldiger op voor de gewonnen punten. Dat wordt anders als de halve finales worden gespeeld op 26 juni en 27 juni, want dan worden de gewonnen punten namelijk verdubbeld. De finale wordt gespeeld op 30 juni en de punten die met de gewonnen weddenschappen worden gehaald, zullen in dat geval verdriedubbeld worden. Op de promotiepagina van Unibet Wedden staat een overzichtelijk schema vermeld, waarin de vermenigvuldigers per toernooiperiode zichtbaar zijn.

Bekijk de mogelijkheden maar eens en sluit meteen een paar weddenschappen af voor de volgende wedstrijden die tijdens de Confederations Cup worden gehouden. Dan kun je meteen beginnen met punten verdienen en vergroot je de kansen op het winnen van de reis naar het WK voetbal 2014 in Brazilië. Kies je online sportweddenschappen zorgvuldig, want er worden alleen punten toegekend voor de weddenschappen die je winst opleveren. Neem dus niet te veel risico als je gaat voor een van de prijzen of voor het winnen van de fantastische hoofdprijs.

No related posts.

Previous post:

Next post: