Win met live sport wedden een VIP trip naar de US Open

by admin on 1 augustus 2014

mybet-50euro-bonusOp het gebied van sport wedden is er bij Mybet altijd meer te beleven dan alleen het plaatsen van een weddenschap en afwachten op de uitkomst. Er worden doorlopend de meest verschillende acties en promoties georganiseerd en ook nu ligt er weer een geweldig aanbod klaar voor spelers die willen wedden op tennis. In dit geval heeft de promotie betrekking op het live wedden en is daar een leuke prijs aan verbonden. Mybet heeft namelijk een wedstrijd georganiseerd waarmee een hoofdprijs of een van de vele andere prijzen kan worden gewonnen. De hoofdprijs bestaat uit een VIP trip naar de US Open die gehouden zal worden in september.

All inclusive VIP trip voor 2 personen

De winnaar van het Live wedden kampioenschap mag rekenen op een geweldige reis naar de US Open voor 2 personen. De reis zal plaatsvinden in de periode zaterdag 6 september tot woensdag 10 september. Er worden drie overnachtingen aangeboden in het Hilton Midtown Hotel in New York inclusief het ontbijt. Daarbij krijgt het reisgezelschap kaarten voor de damesfinale op 7 september en voor de herenfinale op 8 september. De winnaar van het Live wedden kampioenschap wordt goed bedeeld zoals je ziet, maar ook voor andere deelnemers wachten er nog leuke prijzen.

Naast de hoofdprijs is er namelijk ruimte voor het uitdelen van een prijzenpot van in totaal 5.000 euro aan bonusgeld. De speler die net niet de hoofdprijs wint, maar op de tweede plaats eindigt, ontvangt een bedrag van 1.000 euro aan bonusgeld en de derde plaats is goed voor 750 euro bonusgeld. Het bedrag aan bonusgeld wordt lager naarmate de positie op de ranglijst lager wordt. De speler op de vierde plaats krijgt bijvoorbeeld een bedrag van 500 euro en de vijfde plaats krijgt 250 euro toegekend. De spelers die in een positie op de ranglijst vanaf plaats 100 tot en met plaats 150 eindigen, ontvangen een troostbonus van 5 euro.

Live wedden bij Mybet

Om mee te doen aan het Live wedden kampioenschap is het nodig om live weddenschappen te plaatsen en je aan te melden voor de deelname. Door je aan te melden kunnen namelijk de punten die je haalt, worden bijgehouden. Met het plaatsen van live weddenschappen kun je punten verdienen en degene met het grootste aantal punten, mag zich aan het einde van de promotie de winnaar van het kampioenschap Live wedden noemen en uiteraard de geweldige prijs tegemoet zien.

Het kampioenschap is afgelopen maandag van start gegaan en je hebt nog tot zondag 11 augustus de gelegenheid om eraan mee te doen. Mybet heeft een aantal voorwaarden opgesteld waaraan voldaan moet worden om mee te doen. Zo moet de minimale notering voor een live weddenschap 1.20 bedragen en kun je de formule voor het toekennen van punten vinden op de promotiepagina. Via de promotiepagina heb je de gelegenheid om je aan te melden en daar kun je verder ook de voorwaarden vinden die aan deze actie verbonden zijn.

No related posts.

Previous post:

Next post: