Win VIP kaarten voor de ATP finale in Londen

by admin on 31 mei 2013

atp-tennisHet voetbalseizoen in de Eredivisie, Champions League en de UEFA League is ten einde gekomen en dat maakt het mogelijk om de pijlen met het sport wedden eens ergens anders op te richten. Op voetbal wedden blijft een van de meest populaire activiteiten op het gebied van gokken op sport en er zijn nog zeker mogelijkheden om daarvoor weddenschappen af te sluiten, zoals op de finalewedstrijd, waarin de Duitse beker gewonnen kan worden. Ook het Europese Kampioenschap in Israël voor de jonge voetballers onder de 23 jaar biedt uiteraard nog volop mogelijkheden om geld te winnen met wedden op voetbal. Wie de kansen op verschillende sporten wil spreiden en kans wil maken op het winnen van VIP kaarten voor de ATP finale in Londen kan de pijlen echter maar beter richten op het afsluiten van weddenschappen op tennis tijdens het Live Betting Championship bij Unibet.

Live Betting Championship tennis

Wie de ATP tennis finale in Londen in de maand november live wil bijwonen kan meedoen aan de Live Betting Championship tennis en heeft tot 3 juni de tijd om als hoogste op de ranglijst te eindigen. Om mee te doen moet je wel je gebruikersnaam activeren, waarna je deel kunt nemen aan de kwalificatieronde die uitsluitend bestemd is voor spelers in Nederland. De finale van het Live Betting Championship wordt gespeeld tussen de beste Nederlandse spelers en de beste Belgische spelers. De kwalificatieronde is op 26 mei van start gegaan en duurt nog tot 3 juni dus wie nog wil wedden op tennis heeft tijd genoeg. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk punten te verdienen tijdens de kwalificatieronde om door te gaan naar de finale. Er gaan 20 Nederlandse spelers en 20 Belgische spelers door naar de volgende en beslissende finaleronde.

Finaleronde

De finaleronde wordt gehouden vanaf donderdag 4 juni tot zondag 9 juni en het gaat dan uiteraard om het plaatsen van live weddenschappen. Iedereen die zich voor de finaleronde van het Live Betting Championship heeft gekwalificeerd start bij aanvang met nul punten, zodat iedereen gelijk kansen krijgt om er met de hoofdprijs vandoor te gaan. Overigens wint niet alleen de speler de als eerste in de finale eindigt een prijs, maar krijgen ook de andere spelers tot en met de dertigste plaats een prijs uitgereikt. De winnaar krijgt in elk geval een VIP pakket voor de ATP finale in Londen en daarnaast nog eens een bedrag van 200 euro aan bonusgeld om ook weer weddenschappen mee af te sluiten. In totaal is er een prijzenpakket van 2.000 euro beschikbaar voor de eerste dertig plaatsen. Overigens krijgt degene die op de tweede plaats eindigt in het toernooi ook een VIP pakket naar Londen om de ATP finale live bij te wonen, maar zal deze speler geen extra bonusgeld ontvangen. Vanaf de derde plaats worden er bonusprijzen uitgedeeld, die in hoogte variëren van 300 euro voor de derde plaats tot 10 euro aan bonusgeld voor degene die op plaats 26, 27, 28, 29 of plaats 30 in het toernooi eindigt.

No related posts.

Previous post:

Next post: