Wint Ajax vanavond in Lyon

by admin on 22 november 2011

nu-wedden-unibetVanavond ligt er een loodzware taak klaar voor Ajax. De Amsterdammers spelen vanavond hun vijfde Champions League duel uit de poule. Het duel gaat tussen Olympique Lyon en Ajax. De winnaar hiervan doet goede zaken om te kunnen overwinteren in Europa. Of het dan een tweede ronde Champions League wordt of overwinteren in de Europa League is de vraag. Ajax heeft om de tweede ronde Champions League te halen op doelsaldo de beste papieren. Zet vandaag nog geld in en win veel geld met de komende voetbalwedstrijd.

Na alle sores rond de club uit Amsterdam zou winst vanavond als een verademing komen. In de Nederlandse competitie gaat het niet best en ook met het clubbestuur gaat het alles behalve goed. Zoals gezegd zouden drie punten vanavond Ajax wat rust moeten geven. De club zal bij winst zeker zijn van de volgende ronde op het miljoenenbal. Bij een gelijkspel of verlies hangt alles nog af van de laatste pouleronde. Ajax heeft dan wel een beter doelsaldo dan Olympique Lyon, maar zou dat voldoende zijn wetende dat het sterrenteam Real Madrid nog naar de Arena komt.

Real Madrid is al geplaatst voor de volgende ronde. Real speelt  vanavond in eigen huis tegen Dynamo Zagreb. Wanneer de club uit Madrid vanavond wint is het zeker dat Ajax overwinter in Europa, maar welke Europese competitie heeft Ajax zelf in de hand. Ajax kampt naast vormproblemen ook met een berg aan blessures. Vooral in de voorhoeden is het een ware crisis. Drie spitsen zijn er vanavond niet bij. Zo ook een flankspeler en twee verdedigers. De vraag is uiteraard hoe trainer Frank de Boer dit probleem gaat oplossen tegen het sterke Olympique Lyon.

Naast de wedstrijden in poule D worden er ook wedstrijden gespeeld in de poules A, B en C. In poule A speelt Bayern München thuis tegen Villarreal. Verder speelt in deze poule Napoli thuis tegen Manchester City. Wanneer Bayern en City winnen zijn hun beide door naar de tweede ronde van de Champions League en zal Napoli ook Europees overwinteren in de Europa League. In poule B zijn de wedstrijden CSKA Moskou – Lille en Trabzonspor – Internazionale. Internazionale zouden graag de thuis nederlaag tegen de Turken willen rechtzetten. Gaat dit ook lukken? Zo ja, dan gaan ze naar de volgende ronde Champions League. Poule C kent de wedstrijden Manchester United – Benfica en Otelul Galati – FC Basel. Mocht United en Benfica gelijk spelen en Basel winnen dan wordt het nog reuze spannend op de laatste speelronde.

Op de woensdagavond spelen de andere vier poules. Enkele leuke wedstrijden daarbij zijn onder anderen Arsenal – Borussia Dortmund. Bij winst van het team van Van Persie dan is de kans groot dat Arsenal de volgende ronde bereikt. Bij Sjachtar Donetsk tegen FC Porto moeten de Portugezen winnen willen ze nog aanspraak maken op de tweede ronden Champions League. De topper op de woensdagavond zou moeten zijn die tussen AC Milan en FC Barcelona. Helaas voor de toeschouwers zijn beide teams al geplaatst voor de volgende ronde. De kans is dus aanwezig dat beide teams niet voluit zullen gaan om de spelers te besparen voor hun eigen competitie. Verder zullen er veel wisselspelers vanaf de aftrap starten om wedstrijdritme op te doen. Verder wordt de wedstrijd hierdoor wel spannender om een weddenschap op af te sluiten. Succes dan ook met het voorspellen van de uitslagen in de vijfde poulewedstrijden in de Champions League.

No related posts.

Previous post:

Next post: