Winterstop voorbij wedden op Eredivisie voetbal begint!

by admin on 14 januari 2015

eredivisie-weddenDe voetbalclubs uit de Eredivisie zijn na een korte winterstop op trainingskamp gegaan in wat warmere oorden en daar inmiddels van teruggekeerd om zich op te maken voor de eerste wedstrijd in het nieuwe jaar in de Eredivisie. Dat is ook goed nieuws voor de liefhebbers van het Nederlandse voetbal die graag een weddenschap mogen afsluiten, want op het gebied van sport wedden liggen voor komend weekend alle mogelijkheden weer open. Het zal spannend worden, want hoewel de ontknoping van het seizoen nog ver weg is, kunnen er wel goede zaken gedaan worden door de clubs die nog volop in de strijd zijn voor de titel. PSV leidt met 43 punten en wordt gevolgd door Ajax met 39 punten. Op de derde plaats staat Feyenoord met 31 punten.


Wedden op Ajax tegen Groningen

De eerste wedstrijd die voor komend weekend op het programma staat is die tussen Ajax en Groningen. Deze wedstrijd wordt al op vrijdagavond gespeeld om 20.00 uur en daar kan een weddenschap op worden afgesloten bij Unibet. De kansen op winst liggen in het voordeel van Ajax als er gekeken wordt naar de noteringen bij het online wedkantoor. Sport wedden en Ajax daarbij op winst zetten levert bij een enkel weddenschap op de uitslag weinig op, want daar staat een quote op 1.28. De fans van Groningen kunnen hun club op winst zetten, maar gelet op de noteringen is dat weinig realistisch met een quote van 11.5.

Niet dat het onmogelijk is dat Groningen er met de winst van doorgaat in Amsterdam, maar het zal wel lastig worden. Er kan ook ingezet worden op een gelijkspel met een notering van 5.20. Ajax heeft met vier punten achterstand op de koploper natuurlijk nog alle kans op de titel en zal de wedstrijd tegen Groningen niet gemakkelijk uit handen geven. In dat kader kan het een goede zet zijn om Ajax op winst te zetten en de weddenschap te combineren met een andere wedstrijd, zodat de winst voor jou door het wedden hoger kan uitvallen.

Wedden op Vitesse tegen PSV

De koploper zal het zaterdag opnemen tegen Vitesse en er zijn natuurlijk ook voor deze wedstrijd weer mogelijkheden om weddenschappen op af te sluiten. Voor PSV wordt het een uitwedstrijd in Arnhem en het kan een lastige wedstrijd worden om te winnen. Dat is ook wel te zien aan de noteringen die Unibet hanteert, want de quote voor het winnen van de wedstrijd door PSV staat op 2.20 en de notering voor winst door Vitesse staat vast op 2.95. PSV op winst zetten levert in elk geval wel de mogelijkheid op om de inzet meer dan te verdubbelen en dat is altijd interessant. Zeker in het licht dat PSV zich niet gemakkelijk laat verslaan en het liefst de koppositie in de ranglijst nog verder wil versterken. Er kan ook op een gelijkspel gewed worden, waarbij een interessante quote van 3.70 klaarstaat. Kijk maar eens op Unibet.com welke wedstrijden er nog meer gespeeld worden en welke noteringen daarbij horen om vervolgens een weddenschap af te sluiten.

No related posts.

Previous post:

Next post: