WK Kwalificaties voor 2014 in volle gang!

by admin on 7 september 2012

Jawel het kan weer. Het wedden op de kwalificatie wedstrijden gaat weer losbarsten. Ditmaal voor de wereldkampioenschappen in Brazilië. Het WK wordt in 2014 pas gespeeld, maar de kwalificaties starten vrijdag al. Ook mogen onze eigen jongens weer gaan strijden om uiteindelijk deel te nemen aan het eindtoernooi. Zal dit gaan lukken? Zal de nieuwe trainer Van Gaal de kwalificaties goed doorlopen? Weet jij het, dan kan je uiteraard inzetten bij één van de gratis wedden sites.

Nederland zit in poule D. Hun treffen hierin de landen Turkije, Estland, Hongarije, Roemenië en Andorra.  Op papier zouden Turkije en Estland nog roet in het eten kunnen gooien. Hun zijn met Nederland toch wel de favorieten om na alle wedstrijden op de eerste positie te staan. De andere drie landen moeten zowel thuis als uit verslagen moeten worden. Dit ook gezien de positie op de wereldranglijst. Echter moet er toch eerste gespeeld worden om te zien wie er uiteindelijk rechtstreeks naar Brazilië gaat en wie er eventueel nog een play-off wedstrijd moet spelen om een ticket te winnen.

Onze Oranje Leeuwen starten vrijdag met een thuisduel. De eerste tegenstander voor onze jongens is Turkije. Gelijk een zware pot, maar als je die wint staat de concurrent al op een achterstand. Het is dus noodzaak om van de Turken te winnen. Zeker nu het duel in eigen land gespeeld wordt. Zoals gezegd zal het geen gemakkelijke opgave zijn. Het Turkse team bevat vele goede spelers die al naam in Europa hebben gemaakt. Daarnaast is hun wilskracht van grote waarde. Het zullen waarschijnlijk negentig spannende minuten gaan worden.

Vier dagen later zal Nederland al aantreden voor hun tweede WK kwalificatie wedstrijd. Ditmaal een uitwedstrijd tegen de Hongaren. Een tegenstander waar Nederland nooit echt moeite heeft. Maar we hebben het hier immers over de kwalificaties van het WK en daar wilt ieder land schitteren. De Hongaren zullen dan ook alles op alles zetten om de drie punten in eigen land te houden. Gaat da ook lukken? Of wint Nederland waartoe zij eigenlijk verplicht zijn.

De andere partijen op vrijdag 7 september in poule D zijn Estland – Roemenië en Andorra – Hongarije. De andere concurrent Estland kan na de partijen gezamenlijk koploper zijn met Nederland.  Op dinsdag 11 september kunnen kan Estland wellicht weer bovenaan staan wanneer er gewonnen is in de wedstrijd Turkije – Estland. Een mooie pot voor Nederland aangezien de twee concurrenten dan tegen elkaar spelen. De andere partij op de rol voor de dinsdag is die tussen Roemenië en Andorra.

Naast de helden van ons eigen kikkerlandje zijn er vele landen meer die de strijd in hun poule aangaan. Allemaal met één doel. Het behalen van het eindtoernooi in voetballand Brazilië in 2014. Op het laatste WK in 2010 in Zuid-Afrika werd Nederland netjes tweede. Wat zal het WK in Brazilië ons brengen. Zeker na het resultaat op het EK 2012 in Polen en Oekraïne. Nederland start in ieder geval met een fris nieuw team. Bondscoach Van Gaal heeft al meerdere spelers opgeroepen en van andere juist afscheid genomen. Veel succes met de kwalificatie wedstrijden voor het WK 2014 in Brazilië.

No related posts.

Previous post:

Next post: