Wordt live wedden kampioen bij Unibet en win 7.500 euro!

by admin on 24 januari 2014

50-euro-bonus-unibetUnibet organiseert weer een Live Wedden kampioenschap, waar alle leden met een account aan mee kunnen. Aanmelding is nodig om de stand van de verschillende spelers in een ranglijst bij te kunnen houden en gaat heel eenvoudig via de promotiepagina door de gebruikersnaam bij de opt-in in te vullen. Er gaat een grote prijzenpot uitgedeeld worden met een totaalbedrag van 16.400 euro en het enige wat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor een van de geldprijzen is door zo goed mogelijk live te wedden.

Live wedden bij Unibet

Het Live Weddenkampioenschap bij Unibet spreidt zich uit over meerdere weken met als afsluiting een spetterende finale. De eerste toernooiweek is begonnen op 13 januari en duurt tot en met 19 januari. Elke week kunnen de vijf beste spelers zich plaatsen voor de finale, die uiteindelijk op 16 februari 2014 gehouden wordt. Dat betekent dat iedereen dus vier weken de gelegenheid heeft om als een van de vijf beste spelers uit de bus te komen en zich te kwalificeren voor de eindstrijd.

Er zal tijdens de kwalificatierondes elke dag een actuele stand van de beste 100 spelers gepresenteerd worden, zodat iedereen voor zichzelf kan zien of er kans wordt gemaakt op een plaatsje in de finale. Bij het live wedden mogen er wedstrijden naar keuze worden geselecteerd, waarop de weddenschappen worden geplaatst. Het is de bedoeling om volgens de formule voor het Live Wedden kampioenschap zoveel mogelijk punten te scoren. De wedstrijdformule voor het berekenen van het aantal gewonnen punten voor de live weddenschappen is te vinden op de promotiepagina van Unibet. Het spreekt voor zich dat wie meer live weddenschappen plaatst, meer kans heeft om zich te kwalificeren voor de finale op1 6 februari.

Live wedden finale

In totaal doen er twintig spelers mee aan de live wedden finale en deze krijgen elk 100 euro tot de beschikking op een speciaal account. De 100 euro kan gebruikt worden om tijdens de 5 uur durende finale als beste speler uit de bus te komen. Er is een voorwaarde verbonden aan de finale en dat is dat er minimaal dertig live weddenschappen geplaatst moeten worden tijdens de finale om in aanmerking te komen voor een van de prijzen.

Hoofdprijs van 7.500 euro

De speler die de finale wint, krijgt de hoofdprijs en wint een bedrag van 7.500 euro. De beste tien spelers van de finale krijgen een prijs, waarbij de speler op de tweede plaats ook nog rijkelijk wordt beloond met een bedrag van 4.000 euro. De derde plaats is in dit geval goed voor een bedrag van 2.500 euro en wie vierde wordt, ontvangt een bedrag van 1.500 euro. De prijzen worden lager naarmate een lagere positie wordt bereikt in de eindstrijd, maar de speler op de tiende plaats krijgt nog altijd een bedrag van 500 euro.

Wil je kans maken op een geldprijs en vind je het leuk om live te wedden, doe dan mee met het Live Wedden kampioenschap van Unibet.

No related posts.

Previous post:

Next post: