Xpert promoties bij Bwin gokken op sport

by admin on 28 september 2012

Bwin is een bekende online bookmaker, waar gokken op sport één van de onderdelen is, waar vele spelers graag gebruik van maken. Deze online bookmaker staat hoog aangeschreven en is niet voor niets de grote sponsor van Real Madrid. Het bedrijf zelf is in Oostenrijk gevestigd en biedt naast sportweddenschappen ook een groot aantal andere kansspelen aan. Dagelijks worden er tienduizenden weddenschappen via Bwin afgesloten en over de hele wereld zijn er meer dan een miljoen actieve spelers geregistreerd bij de online kansspelaanbieder. Het is dan ook niet vreemd dat het sport wedden mogelijk is in meer dan vijfhonderd uiteenlopende competities op wel honderd verschillende sporten. Bwin staat verder bekend om de aantrekkelijke promoties op de onderdelen. Momenteel lopen er bij Bwin sport wedden meerdere Xpert promoties, waarmee leuke extra prijzen gewonnen kunnen worden.

Xpert promoties

Wie een account heeft bij Bwin en geld op de balans heeft staan, kan op elk gewenst moment een weddenschap op een sportwedstrijd afsluiten. Het is altijd interessant om te kijken of er een actuele promotie van toepassing is. Op die manier kan het wedden op sport extra prijzen opleveren. De Xpert promoties van Bwin sport wedden volgen elkaar snel op. Zo is er de Xpert Bundesliga Round 5 promotie voor weddenschappen die geplaatst worden op de vijfde wedstrijddag van de Duitse Bundesliga op 25 en 26 september 2012. Maar het is ook mogelijk om deel te nemen aan de Xpert promotie Premier League die voortduurt tot en met 1 oktober. Daarmee eindigt het aanbod van Xpert promoties nog niet, want de Xpert promotie Primera Division loopt nog door tot en met 8 oktober. Het leuke van deze laatste promotie is dat er ook naast een deel van de 1.000 euro prijzenpot ook nog een geweldige prijs kan worden gewonnen. Er liggen namelijk twee VIP kaarten klaar voor de winnaar, die de wedstrijd tussen Real Madrid en Espanyol mag bezoeken. Des te meer reden om geld in te zetten op de wedstrijden in de Primera Division. Bekijk de voorwaarden voor deelname aan de Xpert promoties op de website van Bwin en zorg dat je de beste weddenschappen afsluit.

Live stream Bwin

Wie geen wedstrijd wil missen, heeft de mogelijkheid om via het account bij Bwin de live stream van talloze wedstrijden te volgen. Natuurlijk is het dan ook mogelijk om live weddenschappen te plaatsen. Dat maakt het rechtstreeks volgen van de wedstrijden natuurlijk nog interessanter. Wie nog niet eerder aan sport wedden heeft gedaan, kan van de uitgebreide informatie op de website van Bwin gebruikmaken. Voor de beginners op het gebied van online sportweddenschappen is er namelijk een uitgebreide uitleg beschikbaar in de vorm van de Firts Bet tutorial. Maak daar gebruik van, want de handige tips maken je misschien wel tot een winnaar nadat de eerste wedstrijd is afgelopen waar jij een weddenschap op hebt geplaatst. De beleving van sportwedstrijden wordt in elk geval nog intenser als je aan sport wedden doet en dat kan natuurlijk uitstekend door je aan te melden bij Bwin.

No related posts.

Previous post:

Next post: