Zes Nederlandse darters door naar de volgende ronde

by admin on 9 januari 2012

50-euro-gratis-bdo-dartsDe aftrap is gedaan. De eerste twee dagen vol dartswedstrijden zijn voorbij. En er zijn ook al een aantal Nederlanders aan bod geweest. Helaas niet voor iedereen met een positief einde. Tot nu toe zijn er zes Nederlanders die het podium hebben betreedt en daarvan zijn er drie door naar de tweede ronde. Vanavond kan het aantal nog opgeschroefd worden. De heren Benito van der Pas en Joey ten Berge mogen vanavond hun eerste ronde partij nog gooien. Van der Pas neemt het op tegen Alan Norris en Ten Berge mag het opnemen tegen de nummer twee van de vorige editie Dave Winstanley.Wellicht het juiste moment om één of meerdere online sportweddenschappen af te sluiten bij Unibet waar je op je eerste geld storting een maximale bonus ontvangt van €50 euro. Zet grof in met de bonus en ga voor de grote winst!

Ron Meulenkamp mocht het toernooi openen. Hij nam het in de eerste ronde op tegen de Schot Gary Stone. Hoe goed Meulenkamp ook zijn best deed, de winst ging uiteindelijk toch echt naar de Schot Stone. Het werd 3-0 voor Stone en hierdoor stopte het avontuur voor Ron Meulenkamp. De tweede Nederlander die aan zijn eerste ronde partij mocht beginnen was Fabian Roosenbrand. Hij nam het ook op tegen een Schot. Ross Montgomery was de tegenstander. Het was een gelijkwaardige partij waarbij onze landgenoot helaas aan het kortste eind trok. Roosenbrand verloor zijn partij met 3-0. De uitslag is wat geflatteerd, maar deed uitschakeling niet voorkomen.

Dit was de zaterdag. Twee gespeeld, twee gesneuveld. Op de zondag ging het gelukkig stukken beter. Van de drie partijen met een Nederlander, was het drie keer winst. Willy van de Wiel was de eerste die voor Nederland uitkwam. Hij nam het op tegen de Engelsman Dave Prins. In de onderlinge resultaten heeft Free Willy nog nooit gewonnen van Prins. Echter had Van de Wiel nu alle pijlen op de winst gezet. Het werd uiteindelijk 3-0 voor onze landgenoot. De volgende partij was een Nederlands onderonsje. De darters Christian Kist en Jan Dekker streden om een volgende ronde. En een strijd werd het. De uitslag was uiteindelijk 3-2 voor Kist die hierdoor naar de tweede ronde gaat.

De afsluitende partij van de zondag had ook een Nederlander. Wesley Harms moest het opnemen tegen Martin Phillips uit Wales. Het werd uiteindelijk 3-1 voor Harms. En daardoor de derde speler die de tweede ronde haalt namens ons land. En dit aantal kan opgeschroefd worden naar vijf. Wanneer dat zo is heeft Nederland vijf spelers bij de laatste zestien. Dat is natuurlijk een mooi aantal. Na de tweede ronde volgen de kwartfinales al. Dus het kan zo maar zijn dat er een aantal Nederlanders doorstromen. Stel je voor dat ze alle vijf doorstromen. Dan zijn er van de laatste acht, vijf van eigen bodem. Dit zou ook mooi zijn voor jou als dartsfan. Mooie weddenschappen kunnen dan afgesloten worden.

De eerste tweede ronde partijen zijn ook al bekend. Op dinsdag 10 januari zal Martin Adams de tweede ronde starten tegen Gary Stone. De man die Ron Meulenkamp uitschakelde. Deze partij wordt vervolgd door Tony O’Shea tegen Ross Montgomery. Een dag later komt de eerste Nederlander in actie. Willy van de Wiel neemt het in de tweede ronde op tegen niemand minder dan Martin Atkins. Onze andere landgenoot Wesley Harms speelt daarna tegen Robbie Green. Weer genoeg mooie partijen voor mooie weddenschappen.

No related posts.

Previous post:

Next post: